2 Ağustos 2013 Cuma

EuroFertil Tüp Bebek Merkezi İç mekan dekoratif pleksi pano uygulama.

Gelişen teknolojiler ile üretilen tabela türleri her geçen gün çeşitlilik göstermektedir. Bu çeşitlilikten nasibini alan tabelacılar da günümüz şartlarında dekoratif ve estetik anlamda zengin duran tabela çeşitlerini müşteriye sunarken üretilen tabelaların malzeme ve dış koşullardan etkilenmemesi için standartlaşmış kalıplar dışına çıkarak uzun ömürlü tabela nasıl yapılabilir arayışları içerisine girmişlerdir.

Bildiğiniz üzere ucuz işin ömrü de az ve ucuz olur. Tabela yaptırırken dikkat etmeniz gereken hususların başında malzeme seçimi ve uydurmasyon sistemlerle denenmemiş tabela türlerini ürettirmek yerine standartlaşmış tabela çeşitlerini tercih etmeniz hem keseniz hemde kurumunuz veya dış cepheniz için uygun olacaktır.

İlgi çekici  ve farklı tabelalar her zaman müşterinin ilgisini çeker, hizmetinizin ve sunmuş olduğunuz ürünleriniz ile müşteri memnuniyeti birleştiğinde doğru orantılı olarak size kazanç olarak geri dönen bir anahtar gibidir tabela.

Tabela siparişi verirken dikkat etmeniz gereken hususların başında projelendirme ve üretim bitiminde tabelanın montajı esnasında karşılaşılacak sorunlar ve tabelanın o bölgede fark edilebilirliği düşünülerek yükseklik mesafe ve yazı okunabilirliği konularında ciddi anlamda düşünülerek karar verilmelidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder